The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Zomerpasta 

Foto
INGREDIENTEN
8 personen

500 g XL fusilli (variëren met verschillende pasta is ook leuk)
200 g sojabonen (mag diepvries zijn)
500 g rucola 
1 grote rode ui
200 g kerstomaten 
2 gele puntpaprika's
4 tenen look
1 limoen (sap)
Olijfolie (goede kwaliteit!)
Basilicum 
100 g pijnboompitten
Peper
Zout

BEREIDING
​

Kook de pasta gaar volgens de tijd op de verpakking en spoel na met koud water. Verdeel daarna in een zeer ruime kom of schaal.
Pel en snipper de ui en look, voeg toe aan de pasta. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine blokjes. Was de tomaten en verdeel in vier delen. Ontdooi de sojabonen in koud water. 
Voeg de paprika, tomaat en sojabonen toe aan de pasta, meng al onder elkaar. 
Rol de limoen over je werkblad en halveer, pers het limoensap boven de pasta. Voeg een flinke scheut olijfolie toe. Kruiden met peper en zout en goed onder elkaar roeren. Proef en voeg kruiden en/of olijfolie toe indien te droog. 

Pluk de basilicum en was goed. Snipper fijn en voeg toe aan de salade. Voeg nu ook pijnboompitten toe, je kan deze nog even kort roosteren in een droge koekenpan (let op dat ze niet verbranden!). 
Was en voeg de rucola toe net voor het serveren, zodat hij kraakvers blijft.

TIP
Je kan gerust nog peterselie of koriander toevoegen voor nog meer smaak. 

​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!

INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN