The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Zoete aardappelpuree met spinazie en gehakt

Foto
INGREDIENTEN

2 grote zoete aardappelen
400 gr spinazie
300 gr rund gehakt
Nootmuskaat
Peper
Zout
Bakboter
Paneermeel

BEREIDING
​

Schil de zoete aardappelen en verdeel in kleinere stukken. Ik heb de aardappels 5 min gestoomd op 120° ( je kan ze ook gaar koken in 20 min). Bak het gehakt in een klontje boter en kruid met peper en zout. Stoof ondertussen de spinazie in een diepe pan, kruiden met nootmuskaat en peper. 
Verwarm de oven voor op de grill stand.

Als de aardappels gaar zijn voeg je ze toe aan het gehakt. Laat ze even mee bakken voor extra smaak. Pureer de aardappels en het gehakt. Neem een ovenschotel en bedek de bodem met de puree en gehakt mengsel. Verdeel dan de spinazie erover en dan opnieuw puree en gehakt.

Bestrooi met paneermeel en verdeel enkele blokjes bakboter erover. Zet in de oven en laat goudbruin worden. 



​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!




INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN