Zalmrolletjes met kruidenboter
INGREDIENTEN
6 plakjes gerookte zalm
1 bladerdeeg
Handvol pijnboompitten
1 eidooier
Kruidenboter
Dille
Peper
BEREIDING
Verwarm je oven voor op 180°.
Leg je bladerdeeg open en verdeel de gerookte zalm. Snipper kleine stukjes kruidenboter en verdeel/smeer bovenop de zalm. Kruiden met peper en dille. Verdeel de pijnboompitten en rol de bladerdeeg strak op.
Snijd met een scherp mes schijfjes van ongeveer 1 cm. Neem een bakplaat en leg ze plat op een bakpapier. Klop het eidooier los en smeer elk zalmrolletje aan de bovenkant in. Zet in de oven voor +/- 10 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Serveer warm!
TIP
Je kan deze rolletjes ook maken met vlees en pesto.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
6 plakjes gerookte zalm
1 bladerdeeg
Handvol pijnboompitten
1 eidooier
Kruidenboter
Dille
Peper
BEREIDING
Verwarm je oven voor op 180°.
Leg je bladerdeeg open en verdeel de gerookte zalm. Snipper kleine stukjes kruidenboter en verdeel/smeer bovenop de zalm. Kruiden met peper en dille. Verdeel de pijnboompitten en rol de bladerdeeg strak op.
Snijd met een scherp mes schijfjes van ongeveer 1 cm. Neem een bakplaat en leg ze plat op een bakpapier. Klop het eidooier los en smeer elk zalmrolletje aan de bovenkant in. Zet in de oven voor +/- 10 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Serveer warm!
TIP
Je kan deze rolletjes ook maken met vlees en pesto.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!