Wraps met kip en zomersalade
INGREDIENTEN
2 personen
6 large wraps
2 kipfilets
1 avocado
1 pijpajuin
1 theelepel cayennepeper
½ limoen
Fajita spice mix (merk: poco loco – Colruyt)
Halve komkommer
8 kerstomaten
Klein blikje mais
Zure room (optioneel)
Handvol koriander (kan je vervangen door peterselie of bieslook)
Bakboter
BEREIDING
Halveer de tomaten, schil de komkommer en verdeel in blokjes. Meng in een kom en voeg dan de mais en versnipperde koriander toe. Neem de 2 kipfilets en versnijd deze in kleinere stukken, dit maakt het makkelijker om je wrap te vullen. Smelt een klontje boter en bak de stukken kip en kruid voldoende met je fajita spice mix.
Snijd ondertussen de avocado in 2, verwijder de pit, en haal het vruchtvlees met behulp van een soeplepel uit de schil. Pureer de avocado met een vork in een kom, voeg het limoensap toe, en meng onder elkaar. Verwijder het uiteinde en de buitenste schil van de pijpajuin en verdeel in ringen. Vervolgens meng je deze samen met de cayennepeper onder de avocado.
Zet het vuur van de kip op de laagste stand terwijl je de wraps opwarmt volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet de zomersalade, het avocadomengsel, de zure room en de kip op tafel samen met de wraps en je bent klaar om aan te vallen.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
2 personen
6 large wraps
2 kipfilets
1 avocado
1 pijpajuin
1 theelepel cayennepeper
½ limoen
Fajita spice mix (merk: poco loco – Colruyt)
Halve komkommer
8 kerstomaten
Klein blikje mais
Zure room (optioneel)
Handvol koriander (kan je vervangen door peterselie of bieslook)
Bakboter
BEREIDING
Halveer de tomaten, schil de komkommer en verdeel in blokjes. Meng in een kom en voeg dan de mais en versnipperde koriander toe. Neem de 2 kipfilets en versnijd deze in kleinere stukken, dit maakt het makkelijker om je wrap te vullen. Smelt een klontje boter en bak de stukken kip en kruid voldoende met je fajita spice mix.
Snijd ondertussen de avocado in 2, verwijder de pit, en haal het vruchtvlees met behulp van een soeplepel uit de schil. Pureer de avocado met een vork in een kom, voeg het limoensap toe, en meng onder elkaar. Verwijder het uiteinde en de buitenste schil van de pijpajuin en verdeel in ringen. Vervolgens meng je deze samen met de cayennepeper onder de avocado.
Zet het vuur van de kip op de laagste stand terwijl je de wraps opwarmt volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet de zomersalade, het avocadomengsel, de zure room en de kip op tafel samen met de wraps en je bent klaar om aan te vallen.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!