Wrap met zalm en hummus
INGREDIENTEN
2 personen
4 wraps
400 gr gerookte zalm
200 gr ijsbergsla
Hummus natuur
Pijnboompitten
Peper
1 eetlepel dille
Olijfolie
BEREIDING
Leg de 4 wraps klaar en smeer in met hummus. Verdeel de zalm en kruiden met dille en peper. Verdeel de pijnboompitten over de wraps en daarna de gerookte zalm. Rol de wraps stevig op en verdeel in 2 gelijke delen voor in je lunchbox.
Smakelijk!
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
2 personen
4 wraps
400 gr gerookte zalm
200 gr ijsbergsla
Hummus natuur
Pijnboompitten
Peper
1 eetlepel dille
Olijfolie
BEREIDING
Leg de 4 wraps klaar en smeer in met hummus. Verdeel de zalm en kruiden met dille en peper. Verdeel de pijnboompitten over de wraps en daarna de gerookte zalm. Rol de wraps stevig op en verdeel in 2 gelijke delen voor in je lunchbox.
Smakelijk!
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!