The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Veggie traybake met kikkererwten 

Foto
INGREDIENTEN
2 - 3 personen

2 grote zoete aardappelen
2 blikjes kikkererwten 
1 rode ui
2 pastinaken
200 g spruiten 
2 gele rapen
1 groene courgette
2 el paprika poeder
2 el komijn
2 tenen look 
4 handen verse peterselie
Olijfolie
Peper
Zout

BEREIDING
​

Was de kikkererwten onder koud water in een vergiet. Schil de zoete aardappelen en snijd in grote stukken. Pel de rode ui, schil de rapen en de pastinaak. Snij alle groenten in grote stukken. Pel en snipper de look. Kuis en was de spruiten en snij ze in de helft. Was de courgette en snij in grote stukken (schil mag eraan blijven. 

Verwarm de oven voor 180° graden op heteluchtstand. Neem een bakpapier en leg het op een bakplaat. Verdeel de kikkererwten, de zoete aardappels, de courgette, de spruiten, de look, de pastinaak en de rapen over de bakplaat.

Kruid met het paprika - en komijnpoeder. Besprenkel rijkelijk met olijfolie en schep de groenten onder elkaar. Bijkruiden met peper en zout. Zet voor +/- 30 minuten in de oven. 
TIP
Heb je geen rode ui dan kan een gele ui ook perfect. Heb je nog verloren wortels in je koelkast liggen, schil en snij ze en voeg ook nog toe aan de bakplaat. 

​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!

INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN