Tortellini met spinazie en ricotta in tomatensaus
INGREDIENTEN
2 personen
500 gr tortellini spinazie en ricotta (ik kocht deze in Lidl, super lekker en goed gevuld!)
250 ml passata
Handvol parmezaan schilfers
1 sjalot
2 grote tenen look
Handvol koriander
Olijfolie
Zout
Peper
BEREIDING
Zet een ruime pot op het vuur en kook de tortellini in 5 minuten al dente (niet langer dan vallen ze uit elkaar). Laat uitlekken en zet nog even opzij.
Pel en snipper de sjalot en de look. Zet een ruime pan op een gemiddeld vuur en voeg een flinke scheut olijfolie toe. Stoof de sjalot en look aan, zorg dat het zeker niet kan verbranden.
Voeg daarna de passata toe, kruid met peper en zout en meng onder elkaar.
Neem een kaasschaaf en maak al schilfers van de parmezaan en was de koriander. Voeg de blaadjes koriander toe aan de saus en hou enkele opzij om te garneren. Voeg daarna de tortellini toe en schep alles onder elkaar, laat doorwarmen. Haal van het vuur en garneer met koriander en parmezaan.
Warm opdienen en genieten.
TIP
Wil je aan het gerecht nog wat extra groenten toevoegen dan kan dat zeker. Ik heb altijd blokjes spinazie in diepvries zitten, voeg er gerust enkele toe na de look en sjalot en laat mee stoven.
Je kan zoals altijd ook de koriander vervangen door peterselie voor de haters onder ons ;) !
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
2 personen
500 gr tortellini spinazie en ricotta (ik kocht deze in Lidl, super lekker en goed gevuld!)
250 ml passata
Handvol parmezaan schilfers
1 sjalot
2 grote tenen look
Handvol koriander
Olijfolie
Zout
Peper
BEREIDING
Zet een ruime pot op het vuur en kook de tortellini in 5 minuten al dente (niet langer dan vallen ze uit elkaar). Laat uitlekken en zet nog even opzij.
Pel en snipper de sjalot en de look. Zet een ruime pan op een gemiddeld vuur en voeg een flinke scheut olijfolie toe. Stoof de sjalot en look aan, zorg dat het zeker niet kan verbranden.
Voeg daarna de passata toe, kruid met peper en zout en meng onder elkaar.
Neem een kaasschaaf en maak al schilfers van de parmezaan en was de koriander. Voeg de blaadjes koriander toe aan de saus en hou enkele opzij om te garneren. Voeg daarna de tortellini toe en schep alles onder elkaar, laat doorwarmen. Haal van het vuur en garneer met koriander en parmezaan.
Warm opdienen en genieten.
TIP
Wil je aan het gerecht nog wat extra groenten toevoegen dan kan dat zeker. Ik heb altijd blokjes spinazie in diepvries zitten, voeg er gerust enkele toe na de look en sjalot en laat mee stoven.
Je kan zoals altijd ook de koriander vervangen door peterselie voor de haters onder ons ;) !
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!