Snelle rijsttaart (die echt iedereen kan bakken)
INGREDIENTEN
3 grote volledige eieren
7 eetlepels bloem (extra voor bakvorm)
5 eetlepels kristalsuiker
2 blikken rijstpap met vanillesmaak
Bakboter
BEREIDING
Verwarm je oven voor op 160°op de heteluchtstand.
Meng de rijstpap, de bloem, de suiker en de eieren onder elkaar in een keukenrobot of met de hand in een ruime kom.
Vet de bakvorm in met boter en bestuif met bloem (zo komt de taart mooi uit de vorm na het bakken). Verwijder overtollige bloem uit de vorm.
Giet je rijst mengeling in de bakvorm en bak voor 30 minuten (mooi bruin korstje opzitten).
Werk af met bloemsuiker voor een lekker en feestelijk resultaat.
TIP
Ik had nog een bladerdeeg die dringend verwerkt moest worden zoals je kan zien op de foto. Maar don't worry, wij maken deze normaal zonder bodem en is even lekker. :)
Wil je dit toch graag op deze manier maken, dan moet je de bladerdeeg eerst 15 minuten blind bakken, daarna volg je de stappen zoals hierboven.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
3 grote volledige eieren
7 eetlepels bloem (extra voor bakvorm)
5 eetlepels kristalsuiker
2 blikken rijstpap met vanillesmaak
Bakboter
BEREIDING
Verwarm je oven voor op 160°op de heteluchtstand.
Meng de rijstpap, de bloem, de suiker en de eieren onder elkaar in een keukenrobot of met de hand in een ruime kom.
Vet de bakvorm in met boter en bestuif met bloem (zo komt de taart mooi uit de vorm na het bakken). Verwijder overtollige bloem uit de vorm.
Giet je rijst mengeling in de bakvorm en bak voor 30 minuten (mooi bruin korstje opzitten).
Werk af met bloemsuiker voor een lekker en feestelijk resultaat.
TIP
Ik had nog een bladerdeeg die dringend verwerkt moest worden zoals je kan zien op de foto. Maar don't worry, wij maken deze normaal zonder bodem en is even lekker. :)
Wil je dit toch graag op deze manier maken, dan moet je de bladerdeeg eerst 15 minuten blind bakken, daarna volg je de stappen zoals hierboven.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!