The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Pinsa met gegrilde groenten en mozzarella 

Foto
INGREDIENTEN
2 a 3 personen

pinsa 
1 pinsa deeg (Colruyt)
1/2 courgette (halve maantjes)
1/2 aubergine (halve maantjes) 
1 rode ui (in ringen)
1 teentje look (plakjes)
1 bol mozarella
peper
zout
olijfolie

pesto:
handvol peterselie
handvol koriander
2 teentjes look
handvol geroosterde pijnboompitten
handvol geraspte parmezaanse kaas
130 ml olijfolie
peper
basilicum om af te werken 

BEREIDING

Doe de ingrediënten voor de pesto al in de blender en mix fijn tot een smeuïge massa.
Bestrijk het pinsadeeg met een dun laagje pesto op de bodem. 

Schil de courgette en courgette en verdeel in halve maantjes. Pel en verdeel de rode ui en look in ringen. Neem een grillpan en bak de groenten op een hoog vuur in een beetje olijfolie, kruid met peper en zout. Verdeel dan de gegrilde courgette, aubergine en ui over de pinda met pesto.
Scheur de mozzarella in kleiner stukken en verdeel over de pinda. 

Bak de pinsa 8 minuten op 250 graden in de oven met boven en onderwarmte.
Haal uit de oven en druppel nog wat extra olijfolie alvorens te serveren, werk af met een draai van de pepermolen en basilicumblaadjes.


TIP
Lust je niet zo graag aubergine dan kan je deze weglaten.

​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!

INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN