The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Patatas al forno

Foto
INGREDIENTEN

Krielaardappelen
Grof zeezout
4 tenen look
Verse rozemarijn
Oregano
Chili vlokken
Olijfolie

BEREIDING

​
Verwarm de oven voor op 180°, was de krielaardappelen, maar schil ze NIET, zo behouden ze meer vitamines. Verdeel elke aardappel éérst in 2, verdeel elke helft in aardappelpartjes, en leg ze in de ovenschaal. Pel de look, verdeel in 2, en schik tussen de aardappelen. Kruid alles met zeezout, rozemarijn takjes, oregano, en chilivlokken.

Giet daarna rijkelijk de olijfolie over het mengsel, roer alles onder elkaar, en zorg dat de aardappelen helemaal bedekt zijn met de olijfolie. Op die manier zullen ze mooi goudbruin bakken. Zet de schotel in de oven en bak minstens 40 minuten. Halverwege kan je de aardappelen best omroeren, zodat de onderkant ook mooi bakt. 

TIP
Persoonlijk ben ik een zéér grote aardappel fan, dus wij eten dit vaak als bijgerecht voornamelijk bij vleesgerechten. Ook heel leuk en smakelijk als side dish op de bbq- tafel.

​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!



INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN