Pasta all'arrabiata met platte peterselie
INGREDIENTEN
2 personen
1 ui
2 teentjes look
1 rode chilipepers
Olijfolie
4 grote tomaten
250 ml pasata
200 gr pasta
100 gr Parmezaanse kaas
Zout
BEREIDING
Snijd de ui, de look en de chilipepers (haal de zaadjes eruit) fijn. Zet een ruime pan op het vuur en stoof de ui, de look en pepers in de olijfolie. Verdeel de tomaten in stukken en voeg ze toe aan de groenten, laat meestoven.
Voeg de passata toe en laat doorkoken, bijkruiden met peper en zout. Kook ondertussen de pasta in gezouten water. Giet de pasta af en voeg bij de tomatensaus en roer voorzichtig door elkaar. Werk af met platte peterselie en parmezaanse kaas.
TIP
Je kan heel makkelijk spekjes toevoegen als je met echte vleeseters in huis hebt.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
2 personen
1 ui
2 teentjes look
1 rode chilipepers
Olijfolie
4 grote tomaten
250 ml pasata
200 gr pasta
100 gr Parmezaanse kaas
Zout
BEREIDING
Snijd de ui, de look en de chilipepers (haal de zaadjes eruit) fijn. Zet een ruime pan op het vuur en stoof de ui, de look en pepers in de olijfolie. Verdeel de tomaten in stukken en voeg ze toe aan de groenten, laat meestoven.
Voeg de passata toe en laat doorkoken, bijkruiden met peper en zout. Kook ondertussen de pasta in gezouten water. Giet de pasta af en voeg bij de tomatensaus en roer voorzichtig door elkaar. Werk af met platte peterselie en parmezaanse kaas.
TIP
Je kan heel makkelijk spekjes toevoegen als je met echte vleeseters in huis hebt.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!