The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Parelcouscous met zalm en asperges 

Foto
INGREDIENTEN
2 personen

2 zakjes parelcouscous
16 groene asperges
2 moten zalm
​1 el dille
1 el kurkuma 
1 kl curry
Bakboter
Peper
Zout

BEREIDING

Kook de parelcouscous voor 10 minuten en laat uitlekken. Snijd enkel de harde uiteinden van de asperges, schillen is niet nodig bij de groene variant. Verdeel de asperges in twee.
Kruid de zalmmoten met peper, zout en dille. Zet een pan op een hoog vuur en smelt een klontje boter. Bak de zalm langs 2 zijden goudbruin en overgiet regelmatig met de gesmolten boter.

Neem een grillpan en smelt opnieuw wat boter en bak de asperges voor 5 minuten, voeg daarna de couscous toe. Kruiden met kurkuma, curry, peper en een snuifje zout. 
Meng onder elkaar en laat nog 5 minuten meebakken. Serveer samen met de gebakken zalm. 

TIP


​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!

INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN