Lunch wrap met zalm
INGREDIENTEN
2 personen
4 wraps
400 gr gerookte zalm
200 gr rucola
2 eetlepels mayonaise
Handvol platte peterselie
Pijnboompitten
Peper
1 eetlepel dille
Olijfolie
BEREIDING
Maak een dressing op basis van de mayonaise, de peterselie, dille en een draai van de pepermolen. Roer hier nu druppelsgewijs een beetje olijfolie onder en meng goed onder elkaar. Het mag geen TE lopende massa worden want dan loopt het ook uit je wraps. Rooster kort de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
Leg de 4 wraps klaar en verdeel de zalm en rucola. Verdeel de pijnboompitten over de wraps en schep de dressing bovenop de rucola. Rol de wraps stevig op en verdeel in 2 gelijke delen voor in je lunchbox.
Smakelijk!
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
2 personen
4 wraps
400 gr gerookte zalm
200 gr rucola
2 eetlepels mayonaise
Handvol platte peterselie
Pijnboompitten
Peper
1 eetlepel dille
Olijfolie
BEREIDING
Maak een dressing op basis van de mayonaise, de peterselie, dille en een draai van de pepermolen. Roer hier nu druppelsgewijs een beetje olijfolie onder en meng goed onder elkaar. Het mag geen TE lopende massa worden want dan loopt het ook uit je wraps. Rooster kort de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
Leg de 4 wraps klaar en verdeel de zalm en rucola. Verdeel de pijnboompitten over de wraps en schep de dressing bovenop de rucola. Rol de wraps stevig op en verdeel in 2 gelijke delen voor in je lunchbox.
Smakelijk!
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!