The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Hapjes met erwtenspread en gerookte zalm 

Foto
INGREDIENTEN
​
hoeveelheden aanpassen naar aantal gasten

Gerookte zalm 
Erwten dip (klik hier voor het recept) 
Donker meegranen brood (type zwarte woud) 
Peper 
Zout

Extra toppings
Bieten of prei scheuten
Zure room
Lente uitjes
Bieslook
Kaviaar 
...

BEREIDING

Verdeel het brood in kleinere hapklare stukken op een plank of mooi bord. 
Bestrijk rijkelijk met de erwtendip en verdeel de gerookte zalm. Kruiden met draai van de pepermolen en snuifje zout.

Je kan de hapjes nog extra feestelijk maken door ze af te werken met extra toppings.
Voeg een toefje zure room toe en snipper er lente uitjes of bieslook er bovenop. Bieten of prei scheuten geven extra punch aan je hapjes, durf eens zot te doen.
Kaviaar geeft je hapje een nog chiquere toets maar daar moet je fan van zijn.

Maak de erwtendip al op voorhand klaar. Simpel, lekker en ideaal bij het aperitief zonder lang in de keuken te moeten staan.

​
​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!

INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN