Hapjes met erwtenspread en gerookte zalm
INGREDIENTEN
hoeveelheden aanpassen naar aantal gasten
Gerookte zalm
Erwten dip (klik hier voor het recept)
Donker meegranen brood (type zwarte woud)
Peper
Zout
Extra toppings
Bieten of prei scheuten
Zure room
Lente uitjes
Bieslook
Kaviaar
...
BEREIDING
Verdeel het brood in kleinere hapklare stukken op een plank of mooi bord.
Bestrijk rijkelijk met de erwtendip en verdeel de gerookte zalm. Kruiden met draai van de pepermolen en snuifje zout.
Je kan de hapjes nog extra feestelijk maken door ze af te werken met extra toppings.
Voeg een toefje zure room toe en snipper er lente uitjes of bieslook er bovenop. Bieten of prei scheuten geven extra punch aan je hapjes, durf eens zot te doen.
Kaviaar geeft je hapje een nog chiquere toets maar daar moet je fan van zijn.
Maak de erwtendip al op voorhand klaar. Simpel, lekker en ideaal bij het aperitief zonder lang in de keuken te moeten staan.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
hoeveelheden aanpassen naar aantal gasten
Gerookte zalm
Erwten dip (klik hier voor het recept)
Donker meegranen brood (type zwarte woud)
Peper
Zout
Extra toppings
Bieten of prei scheuten
Zure room
Lente uitjes
Bieslook
Kaviaar
...
BEREIDING
Verdeel het brood in kleinere hapklare stukken op een plank of mooi bord.
Bestrijk rijkelijk met de erwtendip en verdeel de gerookte zalm. Kruiden met draai van de pepermolen en snuifje zout.
Je kan de hapjes nog extra feestelijk maken door ze af te werken met extra toppings.
Voeg een toefje zure room toe en snipper er lente uitjes of bieslook er bovenop. Bieten of prei scheuten geven extra punch aan je hapjes, durf eens zot te doen.
Kaviaar geeft je hapje een nog chiquere toets maar daar moet je fan van zijn.
Maak de erwtendip al op voorhand klaar. Simpel, lekker en ideaal bij het aperitief zonder lang in de keuken te moeten staan.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!