Gevulde paprika's met ricotta
INGREDIENTEN
6 gegrilde paprika's (koop je in een bokaal of zelf grillen kan natuurlijk ook)
150 gr ricotta
100 gr rucola
Mespuntje paprikapoeder
1 theelepel citroensap
Peper
Zout
Pesto
50 gr geraspte parmezaan
1 eetlepel pijnboompitten
4 eetlepels olijfolie
Handvol basilicum
Peper
Zout
BEREIDING
Leg de paprika's op een snijplank en verdeel in 2 in de lengte, zodat je lange stroken krijgt om op te rollen.
Meng de ricotta met het citroensap, het paprikapoeder en een beetje peper en zout. Doe alle ingredienten voor de pesto in een maatbeker en mix fijn.
Verdeel per paprika een lepeltje ricotta en pesto, neem een beetje rucola en rol op. Zet elke rolletje vast met een prikker of tandenstoker.
TIP
Ideaal hapje voor bij de apero.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
6 gegrilde paprika's (koop je in een bokaal of zelf grillen kan natuurlijk ook)
150 gr ricotta
100 gr rucola
Mespuntje paprikapoeder
1 theelepel citroensap
Peper
Zout
Pesto
50 gr geraspte parmezaan
1 eetlepel pijnboompitten
4 eetlepels olijfolie
Handvol basilicum
Peper
Zout
BEREIDING
Leg de paprika's op een snijplank en verdeel in 2 in de lengte, zodat je lange stroken krijgt om op te rollen.
Meng de ricotta met het citroensap, het paprikapoeder en een beetje peper en zout. Doe alle ingredienten voor de pesto in een maatbeker en mix fijn.
Verdeel per paprika een lepeltje ricotta en pesto, neem een beetje rucola en rol op. Zet elke rolletje vast met een prikker of tandenstoker.
TIP
Ideaal hapje voor bij de apero.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!