Gevulde broodjes met gebakken champignons in look met spiegelei
INGREDIENTEN
2 personen
2 pistolets (afbak broodjes Colruyt)
2 eitjes
Bieslook
6 champions
1 teentje look
30 gr gemalen kaas (gruyere)
peper
zout
BEREIDING
Verwarm de oven voor zoals beschreven op de verpakking.
Snijd de bovenkant van de pistolets en hol de broodjes voorzichtig uit, zorg dat je zeker niet door de bodem steekt. Leg een bakplaat klaar met een bakpapier, verdeel de broodjes al op de plaat.
Pel de look en kuis de champignons, verdeel in kleine stukjes. Bak de champignons en de look in een klontje boter, kruid met peper en zout. Vul de broodjes op met dit mengsel en breek in elk broodje een eitje.
Bak de broodjes af in een voorverwarmde oven gedurende +/- 15 minuten. Werk af met bieslook en peper.
TIP
Je kan hier ook makkelijk spekjes in bakken of stukjes zalm voor een ander smaak sensatie.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
2 personen
2 pistolets (afbak broodjes Colruyt)
2 eitjes
Bieslook
6 champions
1 teentje look
30 gr gemalen kaas (gruyere)
peper
zout
BEREIDING
Verwarm de oven voor zoals beschreven op de verpakking.
Snijd de bovenkant van de pistolets en hol de broodjes voorzichtig uit, zorg dat je zeker niet door de bodem steekt. Leg een bakplaat klaar met een bakpapier, verdeel de broodjes al op de plaat.
Pel de look en kuis de champignons, verdeel in kleine stukjes. Bak de champignons en de look in een klontje boter, kruid met peper en zout. Vul de broodjes op met dit mengsel en breek in elk broodje een eitje.
Bak de broodjes af in een voorverwarmde oven gedurende +/- 15 minuten. Werk af met bieslook en peper.
TIP
Je kan hier ook makkelijk spekjes in bakken of stukjes zalm voor een ander smaak sensatie.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!