Frisse komkommersalade met appel
INGREDIENTEN
4 personen
1/2 komkommer
1 rode ui
2 lepels pijnboompitten
1 appel
Dressing
2 el zure room
2 el plattekaas
1/2 limoen (sap)
Handvol verse dille
2 tenen knoflook
Peper
Zout
BEREIDING
Pel de rode ui en snij in halve maantjes. Pel en pers de look.
Schil en snij de komkommer en appel in blokjes. Meng daarna alle ingrediënten voor de dressing.
Kruiden met peper en zout naar eigen smaak.
Voeg de komkommer en appel toe aan je dressing. Voeg de pijnboompitten toe en meng onder elkaar.
TIP
Je kan de pijnboompitten eventueel nog kort roosteren voor extra smaak.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
4 personen
1/2 komkommer
1 rode ui
2 lepels pijnboompitten
1 appel
Dressing
2 el zure room
2 el plattekaas
1/2 limoen (sap)
Handvol verse dille
2 tenen knoflook
Peper
Zout
BEREIDING
Pel de rode ui en snij in halve maantjes. Pel en pers de look.
Schil en snij de komkommer en appel in blokjes. Meng daarna alle ingrediënten voor de dressing.
Kruiden met peper en zout naar eigen smaak.
Voeg de komkommer en appel toe aan je dressing. Voeg de pijnboompitten toe en meng onder elkaar.
TIP
Je kan de pijnboompitten eventueel nog kort roosteren voor extra smaak.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!