Easy Hot Dogs
INGREDIENTEN
4 personen
12 hotdogs (3 blikken)
1 groot blik zuurkool
Mayonaise
Ketchup
Whiskey
Peper
Zout
Stokbrood (uit 1 groot brood haal je 3 stuks)
TOPPINGS
Augurken
Bicky ajuin
Gestoofde ajuin ringen
Saus naar keuze
BEREIDING
Zet een hittebestendige (gietijzeren) pot in de kolen en voeg de hotdogs toe samen met het vocht om ze in te koken. Neem een 2de pot of pan en warm de zuurkool op, let wel op dat deze niet doorkookt want dan verliest deze teveel vocht en bakt de bodem aan.
Neem een kom en meng de mayonaise met de ketchup en een scheutje whiskey., kruiden met peper en zout. Mengen tot een mooie homogene massa. Neem een broodje, bestrijken met saus naar keuze, een hotdog en zuurkool on top. Je kan nog extra topping aan je hotdog toevoegen zoals gebakken ajuin of augurken.
TIP
Indien je een guacamole fan bent kan je deze nog extra erbij serveren.
Recept kan je hier terug vinden.
4 personen
12 hotdogs (3 blikken)
1 groot blik zuurkool
Mayonaise
Ketchup
Whiskey
Peper
Zout
Stokbrood (uit 1 groot brood haal je 3 stuks)
TOPPINGS
Augurken
Bicky ajuin
Gestoofde ajuin ringen
Saus naar keuze
BEREIDING
Zet een hittebestendige (gietijzeren) pot in de kolen en voeg de hotdogs toe samen met het vocht om ze in te koken. Neem een 2de pot of pan en warm de zuurkool op, let wel op dat deze niet doorkookt want dan verliest deze teveel vocht en bakt de bodem aan.
Neem een kom en meng de mayonaise met de ketchup en een scheutje whiskey., kruiden met peper en zout. Mengen tot een mooie homogene massa. Neem een broodje, bestrijken met saus naar keuze, een hotdog en zuurkool on top. Je kan nog extra topping aan je hotdog toevoegen zoals gebakken ajuin of augurken.
TIP
Indien je een guacamole fan bent kan je deze nog extra erbij serveren.
Recept kan je hier terug vinden.