Bruschetta met mango en tomaat
INGREDIENTEN
4 personen
1 ciabatta
2 tenen look
1 grote rijpe mango
4 san marzano tomaten
Koriander
1 rode ui
1 chilipeper
Olijfolie
Peper
Zout
BEREIDING
Verdeel de ciabatta in gelijke sneetjes. Zet een grillpan op het vuur en rooster de sneetjes licht krokant, ongeveer 2-3 minuten per kant. Pel een teentje look en wrijf de sneetjes brood in met de verse look. Leg ze op een rooster zodat ze knapperig worden.
Schil de mango, was de tomaten en verwijder de kroon. Snijd de mango en tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de rode ui en peper heel fijn en hak de koriander fijn.
Meng de mango, tomaat, rode ui, peper en koriander in grote kom. Rol de limoen over je werkvlak en verdeel in twee. Voeg daarna het limoensap en olijfolie toe en mix alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Schep een lepel mango salsa op elke broodje en serveer aan je gasten.
TIP
Heb je het graag minder pittig, gebruik dan een halve chilipeper.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
4 personen
1 ciabatta
2 tenen look
1 grote rijpe mango
4 san marzano tomaten
Koriander
1 rode ui
1 chilipeper
Olijfolie
Peper
Zout
BEREIDING
Verdeel de ciabatta in gelijke sneetjes. Zet een grillpan op het vuur en rooster de sneetjes licht krokant, ongeveer 2-3 minuten per kant. Pel een teentje look en wrijf de sneetjes brood in met de verse look. Leg ze op een rooster zodat ze knapperig worden.
Schil de mango, was de tomaten en verwijder de kroon. Snijd de mango en tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de rode ui en peper heel fijn en hak de koriander fijn.
Meng de mango, tomaat, rode ui, peper en koriander in grote kom. Rol de limoen over je werkvlak en verdeel in twee. Voeg daarna het limoensap en olijfolie toe en mix alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Schep een lepel mango salsa op elke broodje en serveer aan je gasten.
TIP
Heb je het graag minder pittig, gebruik dan een halve chilipeper.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!