Broccoli gratin met gerookte zalm
INGREDIENTEN
400 gr gerookte zalm
1 grote broccoli
250 gr ricotta
1 bol mozarella
Peper
Zout
1 eetlepel dille
Paneermeel
BEREIDING
Verwarm je oven op de grillstand.
Zet een kookpot op het vuur en kook de roosjes broccoli gaar in 10 minuten.
Verwarm de ricotta in een steelpan en voeg de helft van de mozzarella toe en roer onder elkaar. Kruid met dille, peper en een snuifje zout. Verdeel de plakken gerookte zalm in reepjes en voeg toe aan het ricotta mengsel. Als de broccoli gaar is voeg je deze ook toe aan de zalm en ricotta en meng alles onder elkaar.
Stort het mengsel in een ovenschotel en bedek met een laagje paneermeel en de ander helft van de mozzarella. Bak tot je een goudbruin korstje hebt.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!
400 gr gerookte zalm
1 grote broccoli
250 gr ricotta
1 bol mozarella
Peper
Zout
1 eetlepel dille
Paneermeel
BEREIDING
Verwarm je oven op de grillstand.
Zet een kookpot op het vuur en kook de roosjes broccoli gaar in 10 minuten.
Verwarm de ricotta in een steelpan en voeg de helft van de mozzarella toe en roer onder elkaar. Kruid met dille, peper en een snuifje zout. Verdeel de plakken gerookte zalm in reepjes en voeg toe aan het ricotta mengsel. Als de broccoli gaar is voeg je deze ook toe aan de zalm en ricotta en meng alles onder elkaar.
Stort het mengsel in een ovenschotel en bedek met een laagje paneermeel en de ander helft van de mozzarella. Bak tot je een goudbruin korstje hebt.
Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.
Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!