The cooking Bie
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN

Bananenbrood met kokos 

Foto
INGREDIENTEN

4 rijpe bananen 
3 volledige eieren
2 theelepels kaneel
40 gr kokos schilfers
50 gr gehakte walnoten
100 gr bloem
50 gr havermout
1 theelepel bakpoeder
Bakpapier


BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200° op de hetelucht stand.
Prak de bananen en voeg dan alle droge ingrediënten toe. Als laatste voeg je de eieren toe en meng je ze onder het bananen mengsel.
Bekleed je bakvorm met bakpapier en stort je beslag in het midden van de vorm. Verdeel mooi egaal in alle hoeken en bak voor 30 - 40 minuten.
Prik met een vork of satéprikker in het bananenbrood. Komt deze zonder restanten uit je beslag is deze gaar. Anders nog 2 minuten langer laten bakken (elke oven is anders!).

TIP

Je kan perfect variëren met de soort noten in je bananenbrood. 

De bakvorm kan je ook altijd invetten met boter ipv een bakpapier te gebruiken. Maar ik vind het net handig om het bananenbrood in het bakpapier te bewaren, dan kan je het langer bewaren. 
​
​Super leuk dat je met één van mijn recepten aan de slag gaat.
Vergeet zeker geen foto te maken, deel het op Facebook of Instagram en gebruik #thecookingbie of @thecookingbie.

Zo bouwen we samen aan een leuke maar vooral smaakvolle wereld!

INDEX

THE COOKING BIE
RECEPTEN
HET BUITENLEVEN
MIJN GASTENTAFEL
CONTACT

CONTACT

[email protected]
+32 488 672 611
IBAN: BE59 3632 2449 5426                            
ON: BE0789 511 308

PRIVACY POLICY
  • THE COOKING BIE
  • RECEPTEN
    • BRUNCH
    • DINER
    • ZOET
    • GEZELSCHAP
    • DRANKJES
  • HET BUITENLEVEN
    • DE MOESTUIN >
      • van KIEM tot PLANT
    • BUITEN KOKEN >
      • TIGER FIRE
      • van PAN naar GRILL
    • WELLNESS >
      • van BINNEN naar BUITEN
  • THE BIE HIVE
    • WORKSHOP
    • MIJN GASTENTAFEL
    • RELAXEN EN GENIETEN
    • VERWEN BON
  • CONTACT
    • BEDANKT
    • EXTERNE PROJECTEN
    • KANSHA MATCHA
    • STOFFELS TOMATEN